Kamp jij met seksuele problemen zoals impotentie, erectie problemen, vaginisme, premature ejaculatie (te snel klaar komen) of überhaupt geen zin in seks hebben? Zoek jij een manier om deze problemen aan te pakken? Hypnotherapie helpt jou je seksuele problemen op te lossen.

Wanneer uit medisch onderzoek blijkt, dat er geen lichamelijke oorzaak is voor de seksuele problemen dan is hypnotherapie de meest effectieve manier om permanent de seksuele problemen te overwinnen. Hypnotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van hypnose of trance, is een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert: in veel gevallen merk je na een enkele behandeling al een significante verbetering. Je zult zekerder door het leven gaan, wat op alle vlakken voor een toename in levensgenot zorgt.

Oorzaken seksuele problemen

De meeste mensen schamen zich om over hun seksuele problemen te praten. Er rust nog altijd een taboe op en de media is meer gericht op seksuele prestaties dan realistische informatie. Seksuele problemen komen veel vaker voor dan men weet, alleen al omdat we steeds ouder worden. En met het ouder worden ontstaan ook meer problemen.

Seksuele problemen komen voort uit verschillende oorzaken waar men zich niet altijd bewust van is. De verwachting die de ander van je heeft en het moeten presteren levert angst en schaamte op wanneer je erectie uitblijft, maar ook schuldgevoelens en/of stress kunnen in de weg zitten. Ook sleur, verveling in de relatie en oververmoeidheid kunnen een rol spelen. Net als jaloersheid of een gebrek aan vertrouwen en afhankelijkheid. Zeuren tegen je partner en kritiek ontvangen van je partner of je niet geliefd of gezien voelen werkt ook niet mee. Daarnaast kan een burn-out of een depressie bijdragen aan seksuele problemen.

Verschillende therapievormen bij seksuele problemen

Vaak worden er voor cognitieve therapieën (gedragstherapieën) gekozen bij seksuele problemen. Bij deze therapievormen leert men om negatieve gedachten om te buigen in positieve gedachten. Belangrijke elementen binnen deze behandeling zijn: informatie geven, de aandacht richten op eigen beleving, vermindering van remmende gedachten en toename van positieve gedachten.

Het steeds bewust moeten ombuigen deze gedachten vergt echter veel oefening. En wat als je daarin faalt, wat doet dat met je gedachten en gevoelens over jezelf? Hypnotherapie verschilt nogal van de deze therapievormen. Het lost je problemen sneller en effectiever op.

Vaginisme en beoefening van de bekkenbodem

Er zijn gedragstherapieën waarin vrouwen hun bekkenbodemspieren moeten beoefenen. Vaginisme kan echter ondanks deze oefeningen aanhouden. Bovendien kan de bekkenbodem nog meer verkrampen door de oefeningen. Ondanks de smeermiddeltjes blijft de oorzaak van het de vaginisme onbekend. Met hypnotherapie en hypnose wordt naar oorsprong en oorzaak gekeken en opgelost.

Medicijnen bij seksuele problemen

Naast therapie, kan men ook medicijnen toegeschreven krijgen om een erectie op te wekken. De bijwerkingen zijn vaak onplezierig. Hoe fijn is het om door middel van hypnotherapie en hypnose van de seksuele problemen af te komen.

Los je seksuele problemen op met hypnotherapie

Door middel van hypnotherapie en hypnose of trance is men in staat om de oorsprong van de seksuele problemen op een kalme, positieve en constructieve manier onder ogen te komen. Zodra men bij de  onderliggende oorzaak van de seksuele problemen komt, kan door middel van het onderbewustzijn dit probleem opgelost worden. We onderzoeken schadelijke, negatieve denkpatronen en negatieve belemmerende overtuigingen en  vervangen deze door positieve denkpatronen of helpende overtuigingen.

Zet de stap naar hypnotherapie

Wil jij je seksuele problemen oplossen met een bewezen effectieve behandelmethode? Kom dan in actie. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vrij van belemmerende angsten, fobieën en angstaanvallen. Bel of mail en maak meteen je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Postma Hypnotherapie Hilversum

Mireille Postma - De Relatieplanner

Ik ben Mireille Postma en ik help mensen door middel van hypnotherapie meer in hun eigen kracht te laten staan. Een warme en liefdevolle relatie met jezelf, is hierin mijn dagelijkse drijfveer. Mijn aanpak is direct, intuïtief, verrassend en soms confronterend. Ik ben goed in het creëren van oplossingen voor allerlei problemen in een veilige omgeving. Mijn stijl is persoonlijk en betrokken en ik ga uit van individuele kracht.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 20 20 37 79. Mailen kan ook naar info@mireillepostma.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.