Stoppen met roken

Wordt met hypnotherapie in slechts 2 sessies een Niet-Roker!

Wil jij stoppen met roken? En lukt het je maar niet om het vol te houden? Natuurlijk  sta jij daar niet alleen in. Velen zijn samen met jou na het stoppen met roken weer opnieuw begonnen. Wist je trouwens dat slechts 3% het op eigen kracht lukt? Dit geeft aan dat het stoppen met roken een proces is dat niet onderschat mag worden. Helaas valt 97 % na een paar maanden of langer weer terug in zijn/haar oude rookgewoonte.

Vergroot je succes om te stoppen met roken

Met hypnotherapie vergroot jij je kans van slagen om te stoppen met roken. Het slagingspercentage van roker naar niet-roker is met hypnotherapie maar liefst 85 %. En je kunt al in één of twee sessies stoppen met roken!

Ik ben bij Mireille geweest om door middel van hypnose te stoppen met roken. Mireille is een rustige en zeer kundige therapeut. Ze neemt niet alleen de tijd om je te helpen om met stoppen met roken, maar ze maakt je ook bewust van alle onderliggende patronen. Hierdoor kan ik zeggen dat het echt en succes is en geen tijdelijke poging.

Anoniem

Hypnotherapie helpt jou om te stoppen met roken

Als het niet lukt om te stoppen met roken, krijgt de ‘verslaving’ altijd de schuld van het falen. Maar wist je dat je rookverslaving geconditioneerd gedrag is en dat het allemaal in je brein plaatsvindt? En jouw brein kunnen we met behulp van hypnose manipuleren zodat je niet meer aan een sigaret denkt of ernaar verlangt. De voorwaarde van het succes om voor altijd te kunnen stoppen met roken is dat je voor nu en voor altijd een Niet-Roker wilt zijn. Jouw motivatie om te stoppen bepaald jouw succes!

Bij stoppen met roken kun je kiezen voor 1 sessie van 3 uur of voor 2 sessies van ieder 2 uur. We gaan aan de slag met cognitieve bewustwording en tevens gaan we het onbewuste proces van wat roken met je doet manipuleren. Door middel van hypnose manipuleren we jouw onderbewuste waardoor jouw brein zich zal ombuigen tot een Niet-Roker.

Neem de stap naar stoppen met roken

Hypnotherapie is een bewezen effectieve behandelmethode. Een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert. En zeker bij stoppen met roken: je hebt maar 1 sessie nodig! Kom dus in actie. Wil jij gezonder leven, meer innerlijke rust ervaren, gezond tandvlees en een gezonde huid hebben en meer van smaak en geur genieten? Neem dan vandaag nog de eerste stap naar stoppen met roken. Bel of mail en maak meteen je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Postma Hypnotherapie Hilversum

Mireille Postma - De Relatieplanner

Ik ben Mireille Postma en ik help mensen door middel van hypnotherapie meer in hun eigen kracht te laten staan. Een warme en liefdevolle relatie met jezelf, is hierin mijn dagelijkse drijfveer. Mijn aanpak is direct, intuïtief, verrassend en soms confronterend. Ik ben goed in het creëren van oplossingen voor allerlei problemen in een veilige omgeving. Mijn stijl is persoonlijk en betrokken en ik ga uit van individuele kracht.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 20 20 37 79. Mailen kan ook naar info@mireillepostma.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.