Mireille Postma Hypnotherapie Hilversum

Mireille Postma – Hypnotherapeut

Ik ben Mireille Postma en ik help mensen met hypnotherapie van hun lichamelijke en geestelijke klachten af. Mijn aanpak is direct en intuïtief en in mijn werkwijze combineer ik analyse en hypnotherapie. Ik sta altijd met beide voeten op de grond en geef hanteerbare en constructieve feedback zodat mijn cliënten oplossend en lerend verder kunnen. Mijn aanpak is verrassend. Zo kan zelfs onze hond Higgs in sommige gesprekken een anker zijn. En soms is mijn aanpak confronterend. Ik ben altijd betrokken en persoonlijk en in alles wat ik doe ga ik uit van de individuele kracht die een mens bezit.

Ik ben een sterke persoonlijkheid met een ruime levenservaring. Ik heb een luisterend oor en spreek duidelijke taal zonder een stempel te drukken. In mijn praktijk help ik mensen ongeacht achtergrond of levensovertuiging. Tot mijn praktijk reken ik middelbaar en hoogopgeleide mensen, MKB-ondernemers (ook familiebedrijven en boeren). Daarnaast word ik geregeld verzocht om bijstand te verlenen als gerechtelijk mediator in conflictueuze echtscheidingen.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als commercieel vertegenwoordiger. Na de geboorte van mijn twee kinderen en een echtscheiding heb ik de opleiding coaching (ICM) afgerond. Daarna volgden de opleiding verzwaarde echtscheidingsmediation (MTI) en de driejarige HBO-opleiding integrale psychosociale therapeut en hypnotherapie (Hypnos te Bussum). Tevens ben ik gecertificeerd NLP-practitioner en therapeut Familieopstellingen.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 20 20 37 79. Mailen kan ook naar info@mireillepostma.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.