Hypnobirthing

Hypnobirthing voor een ontspannen baby

Een ontspannen zwangere mama is de bakermat voor een ontspannen baby. Wist je dat ongeboren baby’s de stem van moeder, vader broer of zus meekrijgen in de baarmoeder? Het voelt haar mama’s stemming, zoals haar blijheid, maar ook haar angst, onrust, spierspanning en ontvangt tevens haar stresshormonen. Hoe zorg je ervoor dat dat het zorgeloos groeit ook als jij onzeker of angstig bent? Je beschermt je ongeboren baby met hypnobirthing. Met hypnobirthing kun jij heel diep te ontspannen door middel van hypnosetechnieken en ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Door de zelf te ontspannen ontspant de baby in de buik en groeit het rustig en  het ontwikkeld innerlijke rust.

Mireille Postma van Postmahypnotherapie biedt hypnobirthing aan bij zowel bevallen als bij zwangerschap. Hoe fijn is het om vol vertrouwen en innerlijke rust de zwangerschap door te komen.

Ontspannen bevallen met hypnobirthing

Ontspannen bevallen doe je met behulp van hypnose en technieken om weeën op te vangen. Met hypnobirthing kun jij met vertrouwen en innerlijk rust de bevalling ingaan. Je angst ombuigen naar vertrouwen hebben in je lijf, stress reduceren met zelfhypnose en ademhalingsoefeningen. Door de diepe ontspanning bij hypnobirthing ontstaat Endorfine, een lichaamseigen pijnstiller. Een kalme geest en een ontspannen lijf bespoedigen een veilige mogelijk pijnvrije bevalling.

Hypnobirthing ook voor partners

Partners worden betrokken in de therapie van hypnobirthing en vormen een belangrijke bijdrage in de ondersteuning van hun partner. Zij krijgen handvatten mee om hun partner tijdens de weeën en de bevalling bij te staan. Een rustige zwangere vrouw die in controle is weet ook goed aan te geven wat zij van haar partner nodig heeft. Haar partner voelt zich hierdoor zeker en ontspannen.

Hypnobirthing en jouw relatie

Mireille Postma is tevens EFT-relatietherapeut. Met een betrokken zorgzame partner voelt een aanstaande moeder zich veilig en rustig. Een gezinsuitbreiding is voor sommigen een stevige uitdaging op hun relatie. Mireille kan hierin een ondersteunende factor zijn.  Zodat jullie met plezier, veel vertrouwen en rust de bevalling ingaan

Postma Hypnotherapie Hilversum

Mireille Postma - De Relatieplanner

Ik ben Mireille Postma en ik help mensen door middel van hypnotherapie meer in hun eigen kracht te laten staan. Een warme en liefdevolle relatie met jezelf, is hierin mijn dagelijkse drijfveer. Mijn aanpak is direct, intuïtief, verrassend en soms confronterend. Ik ben goed in het creëren van oplossingen voor allerlei problemen in een veilige omgeving. Mijn stijl is persoonlijk en betrokken en ik ga uit van individuele kracht.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 20 20 37 79. Mailen kan ook naar info@mireillepostma.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.