Moeiteloos afvallen met de virtuele maagband

Het plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose is een al jarenlange bewezen succesvolle methode waarbij je blijvend afvalt. Onze hersenen geloven na de eerste hypnose-sessie dat er een echte maagbandoperatie heeft plaatsgevonden waardoor de maag verkleind is tot de grote van een golfbal. Ons brein weet dat er nog maar weinig eten past in de verkleinde maag. Ons onbewuste kent het verschil niet tussen een echte operatie en een virtuele operatie tijdens hypnose. Het reageert op beiden gelijk waardoor het overtuigd is van een werkelijke maagverkleining. In het afvalprogramma volgen nog 4 hypnosesessies waardoor de methode succesvol en blijvend is.

Voordelen ten opzichte van een fysieke maagband

Het succesvolle resultaat van de virtuele maagband is 82% ten opzichte van een fysieke maagband 50%. Omdat het brein weet dat de maag verkleind is voelt je je snel voldaan bij het eten van een kleine hoeveelheid voedsel, terwijl men zich met een fysieke maagband kan overeten, blijven eten met alle nare gevolgen van dien. Het plaatsen van een echte fysieke maagband geeft met enige regelmaat complicaties die met de virtuele maagband niet aan de orde zijn. Er zijn alleen maar voordelen aan de virtuele maagband.

Door de jaren heen leren we steeds meer te eten. Als we klein zijn leren we dat we ons bordje leeg moeten eten en als baby dat de fles leeg moet. Hierdoor verleren en negeren we om naar ons verzadigingsgevoel te luisteren. Er kan altijd nog wel iets bij. Doormiddel van hypnose komen we weer in contact met ons gevoel van verzadigd zijn dat weer samen werkt met de virtuele maagband en ons onbewuste waardoor er op een natuurlijke wijze behoefte is aan minder voeding.

Het virtuele maagband programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die ondanks het vele diëten, iedere keer toch weer aankomt. Op een natuurlijke manier ontstaat weer balans in de hoeveelheid voeding die we nuttigen en het signaal dat je voldaan bent. Ook zul je onbewust merken dat je gezonder gaat eten.

 


Mijn moeder las een stukje in een damesblad over afvallen met hypnotherapie en vroeg is dat niets voor jou! Ik ben een nuchtere Friezin en had zo mijn bedenkingen, maar ik heb gebeld met Mireille Postma om wat informatie in te winnen. Zij vertelde mij over de virtuele maagband en mijn interesse was gewekt. Voorbehoud was  wel dat ik geen zin had om mezelf één of ander jeugdtrauma aan te laten praten.
Op 8 februari van dit jaar had ik mijn eerste afspraak. Ik had meteen een klik met Mireille (dat is denk ik  wel belangrijk) en kreeg ook meteen de behandeling met een verbazingwekkend effect. Ik heb geen fout eten of drinken meer aangeraakt en de kilo’s vlogen eraf. Heel gemakkelijk vol te houden, het ging vanzelf!
 Na 4 sessies was ik klaar, in 10 weken ben ik 11,5 kilo afgevallen. Nog wel 20 te gaan, maar als het zo eenvoudig gaat zou ik het iedereen die met overgewicht kampt aanraden deze therapie te volgen. Ik kan Mireille Postma van harte aanbevelen om deze therapie te verrichten.
Jitske van Leeuwen

Het virtuele maagband programma

Er zijn vijf hypnosesessies, waarbij een ondersteunend MP3 geluidsfragment dagelijks beluisterd dient te worden.

  • Intakegesprek, verwachtingen en doelen vaststellen
  • Plaatsing virtuele Maagband
  • Ondersteuning en bestendigen succesvol afvallen
  • Onderliggende oorzaak ophelderen
  • evaluatiegesprek

Resultaten van het programma zijn:

  • Je voelt je vitaler, energieker, gezonder en tevreden
  • Je krijgt een positief zelfbeeld
  • Je krijgt vertrouwen in jezelf

Neem de stap naar de virtuele maagband

Hypnotherapie is een bewezen effectieve behandelmethode. Een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert. In veel gevallen merk je na een enkele behandeling al een significante verbetering. Kom dus in actie. Neem vandaag nog de eerste stap naar afvallen met de virtuele maagband. Bel of mail en maak meteen je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Postma Hypnotherapie Hilversum

Mireille Postma - De Relatieplanner

Ik ben Mireille Postma en ik help mensen door middel van hypnotherapie meer in hun eigen kracht te laten staan. Een warme en liefdevolle relatie met jezelf, is hierin mijn dagelijkse drijfveer. Mijn aanpak is direct, intuïtief, verrassend en soms confronterend. Ik ben goed in het creëren van oplossingen voor allerlei problemen in een veilige omgeving. Mijn stijl is persoonlijk en betrokken en ik ga uit van individuele kracht.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 20 20 37 79. Mailen kan ook naar info@mireillepostma.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.